Splošno
Naslov:

Gasilska zveza Vodice
Polje 5A, 1217 Vodice

e-pošta:

gzvodice@gmail.com

Uradne ure:

torek 20h-22h

Predsednica:

Erika Potrč Hribar, GČ II.st.
gzvodice@gmail.com

Poveljnik:

Jože Pavlič, VGČ II.st.
poveljnikgzvodice@outlook.com

Arhivi

Prejšni teden je bil za gasilce naše zveze zelo uspešen, kar se tiče zagotavljanja pogojev za napredovanje v činu. V soboto, 13.4.2018 sta se zaključila kar dva tečaja. V organizaciji GZ Vodice je od novembra potekal tečaj za operativnega gasilca, k kateremu so se priključili tudi bodoči gasilci iz GZ Mengeš. Zaključek tečaja in ocenjevanje pred komisijo je dočakalo devet pripravnikov iz štirih društev naše zveze. Vsi so tečaj uspešno opravili. Na izpitu se je med tečajniki videlo veliko živčnosti, za kar si želimo, da jo v bodoče izgubijo. Kljub vsemu je bila predsednica komisije z videnim zadovoljna in vse ocenila pozitivno. Vsem novim gasilcem čestitamo, se vidimo v prihajajočih akcijah!

Isti dan je potekal zaključni izpit za gasilske častnike na Igu. Tečaj je od decembra dalje organizirala Regija Ljubljana I., uspešno so ga zaključili štirje gasilci, vsi člani PGD Šinkov Turn, kjer zasedajo pomembne visoke funkcije. Saša Kovačević (predsednica), Klemen Dolenc (poveljnik), Miha Mušič (namestnik poveljnika) in Klemen Rahne (pomočnik poveljnika) so tako v soboto dobro opravili svoje delo, saj jim napredovanje po činu ne uide. Novim gasilskim častnikom veselo čestitamo!

Še nekaj dni prej, v četrtek 11.4.2019, pa je poveljnik PGD Repnje – Dobruša Roman Baliž, opravil še zadnje obveznosti na tečaju za Višje gasilske častnike. Tečaj, ki je potekal od januarja do aprila v organizaciji Gasilske zveze Slovenije, je kandidat uspešno opravil in si prav tako zagotovil pogoje za napredovanje po činu. Ob tej priložnosti Romanu iskreno čestitamo in si želimo, da bi njegovo novo pridobljene znanje uporabil tudi pri različnih delih na nivoju Gasilske zveze Vodice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CAPTCHA ImageChange Image

Dogodki

Koledar leta

Bližnji dogodki:

Orientacija gasilske mladine

Datum: 20. aprila 2024

GZ Vodice

Florjanova maša v dolini

Datum: 4. maja 2024

V Utiku

Florjanova maša na Šmarni gori

Datum: 5. maja 2024